Merklabels
vanaf 250 stuks!

De nieuwe kledinglijn is zo goed als klaar voor de verkoop. Met een tevreden blik kijk je naar de stapels kleding. Maar er mist nog één belangrijk onderdeel: het merklabel. Merklabels voor kleding zijn essentieel voor de verkoop en bekendheid van je product. Met een merklabel laat je zien dat jij de afzender bent. En dat wil je maar al te graag, want je kledinglijn durf je vol trots te presenteren. Zorg voor een professioneel merklabel – dat matcht goed met je evenzo stijlvolle kledinglijn.Merklabels maken is a piece of cakeOnze ontwerptool is super gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je merklabel voor kleding naar wens gemaakt kan worden. Start de ontwerptool voor merklabels op en ontdek hoe makkelijk het ontwerpen gaat. In 6 eenvoudige stappen is je merklabel al gemaakt. Bepaal zelf de kleur, het formaat, de stof en de tekst van je merklabels.

Let op! Levertijden zijn tijdelijk langer ivm sluiting van onze productie van 3 tot 14 augustus. Bedankt voor je begrip en een fijne vakantie!

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels
Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

Duurzaam gemaakt

Merklabels zijn vanaf 250 stuks al leverbaar. In onze ontwerptool kun je tot 8000 stuks aan merklabels kopen. Wil je meer dan 8000 merklabels, vraag dan een aparte offerte aan. Wij regelen de gewenste hoeveelheid merklabels voor je. Wist je trouwens dat onze merklabels zo duurzaam mogelijk geproduceerd zijn? Wij vinden duurzaamheid belangrijk, jij wellicht ook.

Hoe wij onze merklabels van textiel zo duurzaam mogelijk maken?

·      Bio-katoen: kies voor merklabels van bio-katoen. In onze ontwerptool voor gedrukte labels bieden we deze mogelijkheid aan.
·      Gerecyclede producten: wij maken gebruik van NewLife garen, ook wel rPET garen genoemd. Deze zijn gemaakt van gerecyclede producten, namelijk gerecyclede PET-flessen.
·      100% groene stroom: onze weefmachines draaien geheel op groene stroom
·      Meest duurzame labelproducent: wij zijn de meest duurzame labelproducent van Europa, ons STeP-by Oekotex certificaat onderschrijft dit. 

Merklabels snel bezorgd

Merklabels maken is een fluitje van een cent. Heb je de ontwerptool al geopend? Dan heb je vast al ervaren hoe eenvoudig merklabels kleding ontworpen kunnen worden. Maak ook gebruik van al onze andere voordelen. Heb je je eigen merklabel besteld, dan is deze binnen 7 werkdagen verzonden. Dat is echt supersnel voor gepersonaliseerde merklabels.

Profiteer ook van de volgende voordelen:

·      Meester in het vak: maar liefst 120 jaar ervaring
·      Zeer tevreden klanten: gemiddeld beoordeeld met een 9.3
·      100% NL: merklabels worden gemaakt in Nederland
·      Snelle levertijd: binnen 7 werkdagen is jouw bestelling op de post.
·      Gratis sample zakjes: wil je de kwaliteit van de merklabels checken? Vraag dan een gratis sample zakje aan en ontdek de kwaliteit van de voorbeeld merklabels.

 

 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS